EKSKLUZIVNO ODLIČNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 28.06.2024.
Oglas pregledan: 1478 puta
Šifra oglasa: 5920580

Cijena:
25.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 4,81 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Marčana je općina na jugoistoku istarskog poluotoka s netaknutom prirodom i zanimljivim povijesnim spomenicima. Naselje je mirno i nema puno gradske buke, što omogućuje odmaranje i uživanje u prirodi bez užurbanosti i veliko gradskog načina života.Nalazi se sjeverno od Pule, na križanju prometnica Pula-Labin i Vodnjan-Krnica. Većina stanovnika se bavi tradicionalnim poljodjelstvom i turizmom, a dio ih radi u ostalim uslužnim djelatnostima.

U blizini Marčane se nalazi ovo predivno poljoprivredno zemljište površine 4809 m2. Do zemljišta vodi uredan pristupni put, te je zemljište okruženo mnogim poljoprovrednim parcelama, što govori da je zemlja vrlo plodna i pogodna sa uzgoj raznih poljoprivrednih kultura, maslinika ili vinove loze. Nekretnina je pravilnog oblika, koje omogućuje lijepu preglednost parcele. Površina je ravanai zemljište se kvalitetno obrađuje, te zbog toga nema nepoželjnih rasljinja ili drveća na njemu. U blizini parcele se nalaze struja i voda.

Zemljište je vrlo privlačno jer se nalazi na mirnoj lokaciji, međutin ne predaleko od grada, što omogućuje pristupačnost i blizinu svih popratnih sadržaja. Nekretnina je pravilnog oblika i teren je ravan, zbog čega se lako može obrađivati i pristupiti pješke ili raznim vozilima.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 97 642 0133
[email protected]
Marko Ostojić
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga