EKSKLUZIVNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA VRHUNSKOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Monteserpo - Komunal, Pula, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 18.07.2024.
Oglas pregledan: 706 puta
Šifra oglasa: 5941373

Cijena:
167.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 3,22 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

Na vrhunskoj lokaciji se nalazi ovo poljoprivredno zemljište površine 3217 m2. Do parcele vodi uredan pristupni put širine 4 m, te se nalazi na mirnome mjestu, ali ne daleko od grada. Zemljište je vrlo plodno i na njemu se prije uzgajalo raznovrsno povrće i mandarine koje su donosile obilan urod, što nam govori o kvaliteti zemlje. Na njemu sada raste trava, koja se lako može ukloniti za daljnju obradu, a teren je ravan, što olakšava pristup i rad s poljoprivrednim strojeva. Nekretnina je pogodna za uzgajanje povrća, voćnjaka, maslinika, vinograda i žitarica. Pokraj zemlje se nalazi bušotina vode za zalijevanje po potrebi i priključak strujes vlastitim brojilom za struju.

Zemljište je vrlo atraktivno jer se nalazi na mirnoj lokaciji, ali u blizini grada i već posjeduje priključke vode, to jest bušotinu vode i struje. Savršeno je za uzgoj raznih poljoprivrednih kultura, gdje bi se imao siguran urod, a pristup do nekretnine je vrlo lagan.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 97 642 0133
[email protected]
Marko Ostojić
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga