EKSKLUZIVNO PROSTRANO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Smoljanci, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  052/521-777

Oglas je aktivan od 18.08.2024.
Oglas pregledan: 736 puta
Šifra oglasa: 6066779

Cijena:
245.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 2,94 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Svetvinčenat, smještena u južnom dijelu Istre, poznata je po svojoj autentičnoj atmosferi i povijesnim znamenitostima. Njezino središte dominira veličanstveni kaštel Morosini-Grimani, koji je simbol općine i često domaćin raznih kulturnih događanja. Uz povijesnu arhitekturu, Svetvinčenat se ističe i bogatom tradicijom lokalnih običaja i festivala, poput Festivala sira i vina. Posjetitelji mogu uživati u šetnjama kroz slikovite ulice, otkrivajući skrivene kutke i slikovite pejzaže. Ova općina nudi idealan spoj kulture, povijesti i prirode, pružajući nezaboravan doživljaj svakom gostu.

Upravo u jednom naselju zvanom Smoljanci u području općine Svetvinčenat nudimo zemljište sveukupne površine 2 935 m2.Smješteno je na atraktivnoj lokaciji s pristupom s asfaltirane ceste, pružajući odličnu povezanost i jednostavan pristup. Od ukupne površine, otprilike 1300 m2 je građevinske namjene, dok je preostali dio poljoprivredne namjene.

Teren je ravan i pravokutnog oblika, što ga čini izuzetno pogodnim za različite vrste gradnje i poljoprivrednih aktivnosti. Ova kombinacija građevinskog i poljoprivrednog zemljišta nudi potencijal za raznovrsne projekte, bilo da je riječ o izgradnji stambenog objekta s prostranim vrtom ili održavanju poljoprivrednog gospodarstva. Lokacija, oblik i raspored zemljišta čine ga idealnim za one koji traže multifunkcionalan prostor u mirnom i prirodnom okruženju.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 99 2982 283
[email protected]
Ana Tomičić
Administrator

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga