ESKLUZIVNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 22.06.2024.
Oglas pregledan: 384 puta
Šifra oglasa: 5914958

Cijena:
93.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 2,18 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Vodnjan je grad u južnoj Istri, desetak kilometara sjeverno od Pule.U prošlosti je Vodnjan bio važno urbano središte, a danas je ovaj grad zanimljivo odredište, posebice za ljubitelje umjetnosti i kulture. Zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti, vrlo povoljnoj klimi i iznimnim prirodnim ljepotama uklopljenim u jedinstven spoj zelene unutrašnjosti i azurno plave jadranske obale, Vodnjan i okolica oduševljava kulturnom baštinom, ali i raznolikom niz aktivnosti.

U blizini mora se nalazi ovo poljoprivredno zemljište površine 2180 m2. Parcela je s vremenom prerasla u šumu, čija se drva mogu iskoristiti za grijanje ili prodaju kako bi se vratila uložena sredstva. Do zemljišta vodi uredni pristupni put širine otprilike 3 m, što omogućuje nesmetan pristup nekretnini. S prednje strane zemljišta se nalazi suhozid, koji nam također lijepo pokazuje od kuda parcela počinje. Nekretnina je pravilnog dugoljastog oblika. Vlasništvo je uredno i na njemu nema tereta.

Zemljište je zanimljivo jer se nalazi svega 400 m od mora, na mirnoj lokaciji, ali ne predaleko od grada, što je idealan balans između mira i dostupnosti potrebnih sadržaja. Također do zemljišta vodi uredan pristupni put, koji olakšava prilaz nekretnini ili transport željenih potrepština.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga