GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI BLIZU MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Premantura, Medulin, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 1336 puta
Šifra oglasa: 5792394

Cijena:
317.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,80 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Medulin smještena je na samom jugu istarskog Poluotoka u priobalju. Medulin, nekad ribarsko mjesto, danas je moderno turističko središte koje se u zadnjih deset godina istaknulo kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj što dokazuje i najveći broj ostvarenih noćenja proteklih godina.

Upravo u sklopu općine Medulim, u Premanturi, smješteno je ovo prostrano građevinsko zemljište ukupne površine 1800 m2. Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji u blizini mora do kojeg je udaljeno 200 metara. Zemljište je pravilnog oblika. Dokumentacija i vlasništvo su uredni.

Navedeno zemljište predstavlja veoma atraktivnu nekretninu na mirnoj lokaciji, te zbog svoje površine, prostranosti, blizine mora i svih popranih sadržaja neophodnih za život pruža budućem kupcu veliku mogućnost izgradnje nekretnine za uživanje u istoj u smislu obiteljskog života te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga