Građevinsko zemljište Posedarje

Lokacija  Posedarje, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/562-260

Oglas je aktivan od 02.10.2024.
Oglas pregledan: 630 puta
Šifra oglasa: 6125207

Cijena:
38.320 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 479,00 m²
Dozvole: vlasnički list
Blizina javnog prijevoza: Da
Moguća zamjena: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se građevinsko zemljište u općini Posedarje, u centru mjesta (označeno na fotografijama i karti), površine 479 m2 što vam omogućava da uživate u vlastitom vrtu s bazenom i dodatnim sadržajima na prostranoj građevinskoj čestici (smještaj dodatne kućice za goste, dječjeg igrališta, vrtne sjenice ili pergole za odmor, garaže ili nadstrešnice za vozila i sl.).
Zemljište je ravno i nalazi se uz asfaltiranu cestu i kuće u bližoj okolini i svi priključci su odmah uz parcelu.
Očišćeno je od većeg raslinja i ograđeno je suhozidom te se na zadnjem rubu parcele nalazi par manjih drveća, a na samoj parceli 2 stabla masline uz rub parcele (koja ne bi smetala gradnji).

Lokacijski je zemljište smješteno u malom, mirnom mjestu Ždrilo (udaljeno svega 2 km od silaska s auto-ceste u Rovanjskoj), idealnom za odmor od gradskih gužvi, a opet nadomak mora i aktivnosti u kojima se može uživati. To su prije svega plaža „Divojačka poljica“ na 1 km, plaže Rovanjska i Posedarje na 2,4 km, Vinjerac 3 km, ostale plaže i kupališta u većim i manjim mjestima u krugu 10-tak km. Općinsko središte Posedarje je na svega 4 km, Novigrad je na 12 km, Starigrad je na 15 km, a grad Zadar na svega 25 km udaljenosti.
Blizina Nacionalnog parka Paklenica, kao i blizina Parka prirode Velebit, te ostalih prirodnih ljepota (Kudin most, Krupa, kanjon Zrmanje…) jamče vam ugodan odmor i poziciju na Jadranu koju možete pretvoriti u svoju poslovnu priliku ili u mjesto za odmor ili trajni boravak…

Za zemljište postoji LOKACIJSKA INFORMACIJA koja potvrđuje da se isto nalazi u građevinskom području sukladno Prostornom planu općine Posedarje te da je dostatno veličinom za građenje stambenih građevina:
• stambena građevina tip A (zgrada s najviše tri stana)
• stambena građevina tip B (zgrada koja može imati najviše četiri stambene jedinice)
Koeficijent izgrađenosti parcele (tlocrtna maksimalna bruto površina zgrade na čestici) je 0,3.
Također za zemljište postoji i skica iskolčenja, dokumentacija.

Zemljište prodajem osobno, 1/1 vlasnik i ne plaća se nikakva provizija.

Cijena je korektna i među najnižima za građevinsko zemljište koje se nalazi na samo 900 m od mora.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga