GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peruški, Marčana, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1312 puta
Šifra oglasa: 5796824

Cijena:
142.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 911,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U Istri na jugoistočnom dijelu priobalja smjestilo se naselje Krnica koje obuhvaća veliku površinu priobalja, te kroz godine u godinu ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te postaje sve zanimljivija za ulagače zbog predivnih plaža, a i samog Istarskog autohtonog štiha. Razvedena jugoistočna obala Istre omogućava uživanje u mnogobrojnim morskim uvalama za kupanje koje su ujedno idealne i za ljubitelje ronjenja.

Ovo predivno zemljište građevinske namjene smješteno je na jako mirnoj lokaciji, sa kojeg se pruža široki pogled na more. Površina prostranog građevinskog zemljišta je 911 m². Budućem kupcu lokacija jamči mir i tišinu u prirodi.


Pravilnog je oblika, ravno i svi neophodni priljučci se nalaze u neposrednoj blizini zemljišta.
Uredan pristupni put.
Udaljenost od mora 1 km.


Navedeno zemljište zbog svog otvorenog pogleda na more, okruženosti prirodom i prostranosti, predstavlja veoma zanimljivu, atraktivnu i jedinstvenu nekretninu, te nudi pregršt mogućnosti budućem kupcu u smislu gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i veoma brzom povratku investicije ili gradnje objekta za ugodan obiteljski i svakodnevni život.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga