GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA PROJEKTOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Melnica, Barban, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 2352 puta
Šifra oglasa: 5796597

Cijena:
100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 784,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Dobrodošli u Barban! Smješten u srcu slikovitog istarskog poluotoka, Barban je šarmantan gradić koji osvaja posjetitelje svojom bogatom poviješću, zadivljujućom prirodnom ljepotom i toplim mediteranskim ambijentom. Najpoznatija manifestacija je tradicionalna „Trka na prstenac“, uzbudljiva konjska utrka koja svoje korijene vuče iz 17. stoljeća. Ovaj spektakl spaja lokalno stanovništvo i turiste stvarajući atmosferu veselja i druženja.

Nedaleko od Barbana nalazi se ova prekrasna građevinska parcela. Kvadratura zemljišta iznosi 784m2. U cijenu je uključen i glavni projekt. Projekt se sastoji od kuće na kat sa pomoćnom građevinom i bazenom. Nedaleko se nalaze se priključci za struju i vodu zbog blizine glavne ceste i građevinskih objekata. Pristupni put je uredan.

Ovo građevinsko zemljište predstavlja izvanrednu priliku za ostvarenje vaših građevinskih projekata. Kupnja zemljišta u ovom području pruža izvrsnu priliku za investiciju, kako za izgradnju vlastitog doma tako i za izgradnju turističkih objekata.

Vlasništvo je uredno. Zemljište nema nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga