GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA ZAPANJUJUĆIM POGLEDOM NA BRIJUNSKO OTOČJE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5796813

Cijena:
650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 4,10 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. Na samom jugozapadu Istarskog poluotoka viza vi otočja Brijuni na veoma atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini mora smješteno je naselje Barbariga, koje predstavlja jedinstvenu lokaciju za ljubitelje prirodnih lijepota, mira, sporta i rekreacije, što iz godine u godinu pobuđuje sve veći interes domicilnog i stranog stanovništva.

Upravo u neposrednoj blizini Barbarige na veoma atraktivnoj i jedinstvenoj lokaciji smješteno je ovo predivno građevinsko zemljište površine 4 000 m2 sa pogledom na more i Brijunsko otočje. Zemljište je pravokutnog oblika, ravne površine, nalazi se na prelijepom brdašcu, te se sa istog pruža zapanjujući pogled na more i Brijunsko otočje. Zemljište posjeduje uredan pristupni put, dostatan za ishodovanje građevinske dozvole, te se svi potrebni priključci nalaze na samo nekoliko metara od zemljišta. Zemljište se nalazi na jako mirnoj lokaciji, okruženo prelijepom prirodom i zelenilom.

Ovo zemljište zbog svoje lokacije, površine i nezamjenjivog pogleda predstavlja jedinstvenu nekretninu na veoma atraktivnoj poziciji, te nudi pregršt mogućnosti budućem kupcu u smislu gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i veoma brzom povratku investicije ili gradnje objekta za ugodan obiteljski i svakodnevni život.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga