GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE VISOKOG POTENCIJALA NA FREKVENTNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 12.06.2024.
Oglas pregledan: 388 puta
Šifra oglasa: 5903563

Cijena:
192.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,03 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u jednom od naselja Pule, u Štinjanu, smješteno je ovo prostrano građevinsko zemljište površine 1025 m2. Posjeduje uredan pristupni put sa asfaltirane glavne ceste (označen kao javna cesta) te sve neophodne priključke u neposrednoj blizini. Zemljište je idealne orijentacije, a nudi mogućnost za izgradnjom stambene zgrade, samostojeće obiteljske kuće, poslovno stambene zgrade ili više kuća u nizu. Koeficijent izgrađenosti jeste 285 m2 + 20% površine zemljišta sa maksimalnom visinom objekta 10 metara i maksimalnim brojem nadzemnih etaža 3. Mogućnost izrade projekta od strane vlasnika, a koji bi djelomično bio uključen u cijenu zemljišta.

Navedeno zemljište predstavlja veoma atraktivnu nekretninu zbog svoje površine i odlične lokacije, te nudi razne mogućnosti budućem vlasniku u smislu gradnje objekata za život ili preprodaju, isto tako i mogućnost gradnje turističkog objekta i bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istih, te veoma jamči veoma brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga