Građevinsko zemljište za izgradnju doma za starije i nemoćne osobe

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 28.08.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 6083489

Cijena:
960.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 3.842,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište ukupne površine 3.842 m², smješteno na rubu građevinske zone u Poreču, svega 700 metara od centra i predivnih plaža. Od ukupne površine, približno 3.220 m² pripada građevinskoj zoni (javne i društvene namjene - D2), dok je preostali dio namijenjen zelenim površinama, što dodatno doprinosi ugodnom okruženju i prirodnom ambijentu.
Zemljište dolazi s idejnim rješenjem za izgradnju doma za starije i nemoćne osobe, u skladu s Urbanističkim planom uređenja. Moguća je izgradnja doma sa svim pratećim sadržajima poput uslužnih, trgovačkih, ugostiteljskih, zdravstvenih i rekreacijskih objekata. Maksimalna dopuštena visina objekta je 15 metara, s mogućnošću gradnje do 4 nadzemne i 2 podzemne etaže, uz kapacitet do 250 korisnika.
Sve potrebna infrastruktura nalazi se na pristupnom putu, što olakšava buduću gradnju. Ova jedinstvena lokacija pruža prekrasan pogled na okolnu prirodu, idealnu za mirno i ugodno okruženje korisnika budućeg objekta.
Ovo zemljište predstavlja izuzetnu investicijsku priliku za sve koji žele izgraditi moderan i funkcionalan objekt u srcu Istre. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog izvanrednog zemljišta u Poreču!
Za više informacija o ovom projektu, kao i sličnim projektima, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga