Građevinsko zemljište za stambenu gradnju uz more, 775 m2, Pag

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pag, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 13.06.2024.
Oglas pregledan: 279 puta
Šifra oglasa: 5905651

Cijena:
139.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Građevinsko zemljište za stambenu gradnju uz more, 775 m2, Pag
Građevinsko zemljište za stambenu izgradnju uz more, 775 m2, Pag

Na povišenom položaju iznad mora i samo 2 minute od mora, moguće je kupiti građevinsko zemljište pravokutnog oblika pogodno za izgradnju višestambene zgrade.

Ispred parcele je manja neizgrađena površina koja zbog svog oblika, veličine i strukture tla ima male šanse da se izgradi, što s jedne strane daje dodatnu prednost ovoj nekretnini i svrstava je u \"prvi red\" prema moru.

Kompletna infrastruktura se nalazi uz zemljište, a pristup je osiguran sa glavne ceste.

Zemljište je osim blizine i panoramskog pogleda na more udaljeno 1,7 km od centra Paga.

*Zemljište trenutno nije isparcelirano jer se prodaje veća površina zemljišta u naravi te se traže 2-3 kupca s kojima će se dogovoriti veličina i točan položaj parcele – Moguće korekcije po želji.

Novalja je udaljena 25 km, a Zadar oko 50 km. U krugu od 10 km nalaze se brojne skrivene uvale, prekrasne plaže, ljekovito blato i druge atrakcije koje lokaciju čine zanimljivom za odabir gradnje.
Grad Pag je povijesno i kulturno najzanimljivije mjesto na otoku Pagu koje pamti dugu i burnu povijest o kojoj svjedočimo kroz brojne znamenitosti. Grad Pag obiluje pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama. Prsten Paške uvale obuhvaća 27 km plaža.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga