Ovaj oglas je istekao!

Imanje sa objektom, 27.369 m2, Jasenice kraj Zadra

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jasenice, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 374 puta
Šifra oglasa: 5905601

Cijena:
10 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Imanje sa objektom, 27.369 m2, Jasenice kraj Zadra
Imanje sa objektom, 27.369 m2, Jasenice kraj Zadra

Poljoprivredno zemljište površine 27.369 m2 nalazi se u općini Jasenice, kraj Zadra.
Cijena je 10 EUR/m2, te je uz dogovor moguće izabrati veličinu parcele.

Zemljište se koristi za ekološku proizvodnju smilja, te se 8 godina za redom u ekološkom nadzoru uzimaju uzorci tla koji dokazuju da je zemlja nezagađena te tako pogodna za daljnji ekološki uzgoj raznih biljnih kultura.
Osim smilja, na zemljištu raste i oko 50 maslina starih 8 godina, 22 smokve stare 8 god, polje lavande te uz suhozid živica od ružmarina.
Na zemljištu su napravljene pripreme za izgradnju objekta od 300 m2 (podrum, prizemlje i kat, što je zapravo 900 m2 stambene površine), teniskog terena i bazena.
Postoji hidrološki elaborat za izvođenje bušenja i dovod vode na parcelu. Na samom zemljištu postoji i akumulacija za 600 kubika vode. Voda se trenutno dovodi cisternama.
Izgrađena je i septička jama od 20 kubika 2 puta izolirana.
Na zemljištu se nalazi i šarmantna kućica od 50m2 koja je u procesu legalizacije, te se može koristiti u svrhu vikend kuće. Na njenom krovu nalaze se solarni paneli pomoću kojih se opskrbljuje struja.

Općina Jasenice smještena je na samoj obali Novigradskog mora, okružena nacionalnim parkovima i parkovima prirode (park prirode Velebit, nacionalni park Paklenica, kanjon rijeke Zrmanje), a blizina grada Zadra mu daje posebnu vrijednost.
Zahvaljujući neposrednoj blizini autoceste Zagreb – Split, zračnoj luci Zadar, neposrednoj blizini dvaju impozantnih mostova koji premošćuju Novsko ždrilo, kvalitetnom smještaju, ovo turističko mjesto postaje sve traženija turistička destinacija.