ISTRA, KAVRAN - Atraktivno građevinsko zemljište idealno za

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kavran, Marčana, Istarska

Telefon  095/576-8337

Oglas je aktivan od 13.09.2024.
Oglas pregledan: 406 puta
Šifra oglasa: 6101258

Cijena:
179.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1.410,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

ISTRA, KAVRAN - Građevinsko zemljište smješteno na mirnoj lokaciji, okruženo prirodom, nadomak prirodnih plaža i predivnih uvala

Ponosno predstavljamo jednu od kvalitetnijih građevinskih parcela u Kavranu. Riječ je o zemljištu koje svojim budućim vlasnicima nude brojen mogućnosti uz predivan pogled na more. Ovo zemljište predstavlja idealnu priliku za sve one koji su u potrazi za lokacija u cilju izgradnje vlastitog malog raja okruženog prirodom ili za sve one koji su u potrazi za izgradnjom kompleksa vila ili kuća za odmor.

OPIS ZEMLJIŠTA:
Riječ je o zemljištu koje se sastoji od sveukupno 1410m2, smješteno je ne rubnome dijelu građevinske zone ovoga kraja što osigurava maksimalan mir i privatnost. Zemljište je fokusirano tako prema moru, gdje se počinju prostirat maslinici i mediteranska šuma, što znači kako zemljište nudi poseban pogled na more.

Uz zemljište se nalazi sve potrebna infrastruktura voda, struja, internet (optički kabel), kao i asfaltirana cesta koja tu i završava. Bočno uz parcelu se nalazi manji makadamski put koji izlazi na glavnu cestu, a koja vodi ka biseru istočne obale Istre, uvali Val Kavran.

OPIS LOKACIJE:
Ovo manje i mirno naselje svojim posjetiocima nudi sve što je potrebno za pravi odmor i savršen doživljaj, tako se na svega nekoliko koraka od zemljišta smjestila kvalitetna pizzeria, zatim novoizgrađeni restoran, sezonska pekarnica, te poznati i čarobni beach bar smješten na samoj obali u hladu borove šume. Prva je trgovina udaljena svega par kilometara gdje imate priliku kupiti sve potrebne namjernice.

Razvijena infrastruktura i turistički potencijal Kavrana, koji iz godine u godinu uzastopno raste, u kombinaciji s prirodnim ljepotama mediteranske sume i nebrojenim divljim plažama, gdje svatko ima priliku pronaći vlastiti mir, pruža jedinstven dojam i savršen recept za idealan odmor i bijeg od gradskog užurbanog stila života.

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom razgleda zemljište, njegove lokacije i dodatne dokumentacije, slobodno nas kontaktirajte u svakome trenutku.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33222

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga