ISTRA, LABIN - Prostrano zemljište u turističkom području

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  092/235-9472, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 20.12.2023.
Oglas pregledan: 1238 puta
Šifra oglasa: 5584160

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 13.218,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

ISTRA, LABIN - Prostrano zemljište u turističkom području

Na jugoistočnoj obali Istre, na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština nalaze se dva gradića slične veličine, no s različitim, ali međusobno nadopunjujućim karakterom- Labin i Rabac.
Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320m udaljenom svega pet kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

Nedaleko grada Labina, okruženo zelenilom i netaknutom prirodom, na prodaju je prostrano zemljište u turističkom području.
Atraktivno zemljište gospodarske namjene - ugostiteljsko-turističke, nalazi se unutar granica izdvojenog građevinskog područja izvan naselja.
Uz osnovnu ugostiteljsko turističku namjenu građevina u građevinskim područjima, na istoj građevinskoj čestici moguće je planirati prostore za prateće sadržaje (trgovačke, poslovne - uredske, društvene - edukativne, istraživačke, izložbene - prodajne, sportsko-rekreacijske - spa, teretana, fitness centar u funkciji korisnika prostora i vanjskih korisnika, zdravstvene - ambulante, poliklinike i sl.).
U građevinskim područjima mogu se uređivati i sportska i rekreacijska igrališta i otvorene površine (tematski parkovi), zabavni prateći sadržaji (akvagani, tobogani), dječja igrališta, prometne površine, građevine za smještaj vozila, kao i višeetažne garaže i parkirališni prostori, te potrebne infrastrukturne građevine i infrastrukturna mreža.

Svaka lijepa priča turističkog punkta počinje dobrom idejom i kvalitetnim planiranjem. Samo kvalitetna priprema dovodi do vrhunske izvedbe i zadivljujućeg rezultata, pa tako je i za ovaj turistički punkt izrađen idejni projekt.
Turistički punkt planiran je kao funkcionalna cjelina s jedinstvenim upravljanjem na kojem je predviđena gradnja hotela s bazenom, tri vile s vlastitim bazenima, konobe, tenis igrališta, boćališta i parkinga.
Teren je ravan i djelomično očišćen. Pristupni put zemljištu je s asfaltirane seoske ceste te se sva infrastruktura nalazi u blizini zemljišta.

Mogućnost kupnje poljoprivrednog zemljišta impozantne površine 51.292 m2. Zemljište se nalazi uz TP te zajedno tvore jedinstvenu cijelinu.

Ova izuzetno zemljište na pogodnoj lokaciji predstavlja idealnu priliku za investiranje.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 18365

Iva Zajc
Agent s licencom
Mob: +385 92 235 9472
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga