ISTRA,POREČ - Prostrano zemljište ne top lokaciji

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  091/616-4622

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1248 puta
Šifra oglasa: 5796075

Cijena:
170.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 849,00 m²

Opširnije o oglasu

Poreč, okolica, Građevinsko zemljište sa projektom


Na prodaju je građevinsko zemljište koje nudi idealnu priliku za izgradnju vašeg doma na mirnoj lokaciji, udaljenoj samo osam kilometara od mora i grada Poreča. Smješteno je na rubu naselja, pružajući savršenu ravnotežu između tišine i blizine svih potrebnih sadržaja.

Zemljište se prostire na površini od 849 kvadratnih metara i ima pravilni oblik, što olakšava planiranje i izgradnju vašeg budućeg doma. Ova parcela nudi vam mogućnost stvaranja vašeg vlastitog utočišta, daleko od gradske vreve, a ipak dovoljno blizu svih pogodnosti.

Naselje u kojem se zemljište nalazi opremljeno je svim potrebnim sadržajima za udoban život, uključujući dućane, poštu, školu, vrtić i druge važne ustanove. To znači da ćete imati sve što vam je potrebno na dohvat ruke, dok istovremeno uživate u privatnosti i tišini koju pruža ova idilična lokacija.

Infrastruktura je odmah dostupna pored zemljišta, što dodatno olakšava proces gradnje vašeg doma. Osim toga, vlasnici su već izradili projekt za modernu kuću s bazenom, pružajući vam dodatnu pogodnost i inspiraciju za vaš budući dom.

Ovo zemljište predstavlja izvanrednu priliku za one koji traže mjesto za gradnju obiteljske kuće, vikendice ili čak investiciju u nekretnine. Svojom blizinom moru i svim potrebnim sadržajima, ovo zemljište ima nevjerojatan potencijal za ostvarenje vaših snova o idealnom domu. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ove prekrasne parcele i započnete svoje novo poglavlje u životu na jednoj od najljepših lokacija u Istri.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i rezervirajte svoj obilazak.

ID KOD AGENCIJE: 28773

DUX Poreč
Mob: +385 91 616 4622
Tel: +49 176 22 33 1449
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga