ISTRA, ROVINJ - Atraktivno zemljište za investiciju

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  091/199-8034, 092/235-9472

Oglas je aktivan od 21.09.2023.
Oglas pregledan: 180 puta
Šifra oglasa: 5466272

Cijena:
1.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 4.223,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

ISTRA, ROVINJ - Atraktivno zemljište za investiciju

Najatraktivniji pitoreskni istarski grad Rovinj, sa starogradskom jezgrom pod UNESCO-ovom zaštitom, vječna je inspiracija romantičara i umjetnika i jedna od najrazvijenijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.
Smješten je na zapadnoj obali Istre i krasi ga izrazito razveden arhipelag sa čak 14 otočića i 6 hridi duž 67 kilometara priobalja koje je zaštićena prirodna baština.
Prekrasna razvedena obala, specifična blaga mediteranska mikroklima, izvrsna gastronomska ponuda, cjelogodišnja kulturna događanja i simpatični i ljubazni domaćini čine ovo mjestašce čarobnim.

Na samo 3 kilometra udaljenosti od centra grada Rovinja i 900 metrara od mora i plaža, na prodaju je atraktivno zemljište za investiciju.
Zemljište se, prema Generalnom urbanističkom planu uređenja, nalazi unutar granica izgrađenog građevinskog područja naselja mješovite namjene - pretežito stambene (M1).
Teren zemljišta je u blažem padu od sjevera prema jugu s pogledom na more i ozelenjen okoliš, neograđen, obrastao niskim i visokim raslinjem, ima pristup na javno-prometnu površinu; asfaltirani put te se sva potrebna infrastruktura nalazi u neposrednoj blizini.
Zemljište pravokutnog oblika koje se sastoji od devet međusobno povezanih katastarskih čestica pogodno je za izgradnju minimalno šest slobodnostojećih građevina a ima izrađen glavni projekt koji sadrži arhitektonski projekt, građevinski projekt, elektrotehnički projekt, strojarski projekt i geodetski projekt za četiri stambene zgrade s jednom stambenom jedinicom i vlastitim bazenima i okućnicama.
Projektom modernog arhitektonskog izričaja koje donosi estetiku i funkcionalnost je predviđena gradnja dviju stambenih zgrada s jednom nadzemnom etažom i dviju stambenih zgrada s dvije nadzeme etaže.
Za jednu stambenu građevinu s jednom nadzemnom etažom i jednu stambenu građevinu s dvije nadzemne etaže ishodovana je pravomoćna građevinska dozvola dok je za preostale dvije, projektom predviđene građevine, dozvolama istekla valjanost. Doprinosi su plaćeni.

Zbog svoje mikrolokacije, cijene i konfiguracije ovo prostrano zemljište pruža izuzetnu priliku i potencijal za investicijsko ulaganje.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 24260

Lara Jović
Agent s licencom
Mob: +385 91 199 8034
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Iva Zajc
Agent s licencom
Mob: +385 92 235 9472
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga