ISTRA SVETVINČENAT, veliko prekrasno imanje

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Juršići, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  098/935-4007, 051/858-544

Oglas je aktivan od 01.06.2024.
Oglas pregledan: 396 puta
Šifra oglasa: 5891012

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 6.133,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Posredujemo u prodaji vrlo zanimljive nekretnine u Istri koja je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, kulturi i povijesti, pa ne čudi što je sve popularnija destinacija za turiste i investitore. Imajući veliko imanje u Svetvinčentu s ruševinom, imate priliku pretvoriti ga u nešto jedinstveno i profitabilno.

Imanje može imati razne namjene, ovisno o vašim potrebama i interesima. Evo nekoliko mogućnosti:

Poljoprivredno imanje: Možete koristiti imanje za uzgoj usjeva ili stoku. Ovisno o klimi i tlu, možete uzgajati žitarice, voće, povrće ili druge biljke. Također možete razmotriti uzgoj stoke kao što su krave, ovce, svinje ili perad.

Rekreacijsko imanje: Ako želite imanje za rekreacijske svrhe, možete ga opremiti za odmor i zabavu. Možete izgraditi kuću za odmor, bazen, teren za sportove poput tenisa ili košarke, vrt ili prostor za roštilj.

Eko imanje: Ako vas zanima održivost i zaštita okoliša, možete pretvoriti imanje u eko imanje. Možete koristiti organske metode uzgoja, instalirati solarne panele za proizvodnju energije, uspostaviti sustav za prikupljanje kišnice i stvoriti ekološki prihvatljivu infrastrukturu.

Imanje za uzgoj konja: Ako volite konje, možete imati imanje namijenjeno uzgoju i treniranju konja. Trebat ćete dovoljno prostora za pašnjake, štale za smještaj konja, jahaonicu i druge potrebne objekte.

Imanje za voćnjak ili vinograd: Možete pretvoriti imanje u voćnjak ili vinograd i uzgajati voće ili grožđe za komercijalnu prodaju. Ovo može biti dugoročna investicija koja zahtijeva stručnost u uzgoju voća ili vinove loze.

Imanje za pčelarstvo: Ako vas zanima pčelarstvo, možete imati imanje s košnicama za proizvodnju meda i ostalih pčelinjih proizvoda. Ovo može biti izazovan posao, ali vrlo koristan i ekološki prihvatljiv.

Ovo su samo neke od mnogih mogućnosti koje imate pri korištenju imanja. Važno je prilagoditi imanje svojim potrebama, interesima i raspoloživim resursima.

ID KOD AGENCIJE: 1134

Nadija Brnelić
Voditelj ureda
Mob: +385 98 9354 007
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga