Jadreški, poljoprivredno zemljište 600m2, na mirnoj lokaciji, u blizini kuća

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ližnjan, Istarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 14.06.2024.
Oglas pregledan: 327 puta
Šifra oglasa: 5907337

Cijena:
31.200 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Jadreški, poljoprivredno zemljište 600m2, na mirnoj lokaciji, u blizini kuća
Ližnjan, Jadreški prodaje se poljoprivredno zemljište površine 600 m² smješteno u Jadreškima. Zemljište se nalazi u zelenilu, graniči s urbaniziranim i građevinskim zemljištem te legaliziranim objektima za stanovanje. Sa zemljištem je uključen i udio u pristupnom putu. Ograđeno je sa jedne strane žicom, dok je sa zadnje strane omeđeno suhozidom. Oblik je pravokutan i zemljište je ravno, bez nagiba, što olakšava bilo kakve poljoprivredne ili građevinske aktivnosti.

Zemljište je ograđeno žicom s jedne strane, dok je sa stražnje strane omeđeno suhozidom. U neposrednoj blizini nalazi se kompletna infrastruktura i sve potrebno za ugodan život, uključujući vodovod, struju i kanalizaciju.

Autobusna stanica i centar Jadreški udaljeni su samo 150 metara, dok je trgovina na 250 metara. Plaže su udaljene 8 km, a grad Pula samo 5 km. Vlasništvo je uredno 1/1, bez tereta.


O Jadreškima i općini Ližnjan
Jadreški su mirno mjesto smješteno u općini Ližnjan, poznato po svojoj prirodnoj ljepoti i blizini važnih sadržaja. Općina Ližnjan nudi sve potrebno za ugodan život, uključujući trgovine, restorane, škole i sportske sadržaje. Blizina Pule omogućava jednostavan pristup svim urbanim sadržajima, dok istovremeno pruža mirno i ugodno okruženje za život.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga