Lučko - Stupnik

IVANJOSIPHORVAT (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornji Stupnik, Stupnik, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  091/655-4883

Oglas je aktivan od 22.10.2024.
Oglas pregledan: 22 puta
Šifra oglasa: 6150300

Cijena:
422.160 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 7.036,00 m²
Dozvole: uporabna dozvola, lokacijska dozvola, vlasnički list
Blizina javnog prijevoza: Da

Opširnije o oglasu

LUČKO - STUPNIK, odmah nakon Lučkog, na početku poduzetnički razvijene i poduzetništvu sklone općine Stupnik, prodaje se zemljište cjelina koju čine 3 zemljišta sveukupne površine 7036 m2, u blizini glavne prometnice. Zemljište je omeđeno ul. Gradek s jedne strane, te odv. Gornjostubičke ul. s druge strane. Obje ulice su asfaltirane, tako da tvore kvalitetan pristup parcelama. sa obje strane. Zemljišta su pravokutnog oblika cca 200m x 34m, potpuno ravna, orijentacije istok-zapad, paralelna sa glavnom prometnicom kroz mjesto.
Od komunalnih priključaka uz zemljište su vodovod, struja, plinska i telefonska mreža. Kanalizacija još nije provedena, no otkako je kroz glavnu prometnicu prošao magistralni kolektor, svake godine se postupni pojedine ulice spajaju na njega, pa će tako uskoro doći red i na ove koje omeđuju naše zemljište.
Zapadna tečina ove zemljišne cjeline je prema aktualnom urbanističkom planu raspoređena u zonu neizgrađenog uređenog građevinskog područja naselja Stupnik, dok su preostale dvije trećine obuhvaćene zonom neizgrađenog građevinskog zemljišta gospodarske namjene-proizvodne ili poslovne. Sa strane istočnog pristupa zemljištu već postoji nekoliko proizvodnih pogona, a sa zapadne strane je osim nekoliko obiteljskih kuća u susjedstvu izgrađen i zatvoren (natkriveni) teniski teren., koji dakako spada u izgrađeno zemljište sportsko-rekreativne namjene. Ako ste u potrazi za kvalitetnom rješenjem vlastitog stambenog i poduzetničko-poslovnog pitanja, ovo je prilika o kojoj vrijedi razmisliti. Poslije posla uvijek možete skočiti preko puta na partiju tenisa, opustiti se i zabaviti. Pogledajte fotografije u prilogu imajte na umu da se zemljište prodaje po cijeni od 60 eur/a m2. Za sva eventualna pitanja slobodno nazovite na tel.: 091/6554-883, dobiti će te i sve odgovore na njih.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga