Marčana, atraktivna parcela sa građ. dozvolom za kuću, bazen i pomoćni objekt

Lokacija  Krnica, Marčana, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/819-6099

Oglas je aktivan od 19.06.2024.
Oglas pregledan: 1888 puta
Šifra oglasa: 5589394

Cijena:
118.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 700,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodajem građevinsko zemljište sa pripadajućom građ. dozvolom za izgradnju montažne kuće sa bazenom i pomoćnim objektom

GRAĐEVINSKA PARCELA nalazi se u mjestu Jovići na kč 1695/14, ko Krnica nedaleko od Duge uvale. Pravilnog je oblika i zadnja je u nizu građevinskih parcela što jamči diskreciju i mir kako vama tako i susjedima bilo da se radi o druženju uz bazen ili odmoru. Sa desne strane parcele izveden je betonski zidić na koji još nije postavljena ograda i koji dijeli zemljište od susjednog neizgrađenog zemljišta. Lijeva strana parcele kao i zadnja strana graniče sa poljoprivrednim zemljištem što omogućuje vlasniku uživanje daleko od tuđih pogleda. Pristup zemljištu omogućen je preko tucanikom nasute ceste, a svi priključci dostupni su na istoj.

MONTAŽNA KUĆA
Na zemljištu je predviđena gradnja montažne kuće za koju je izrađen glavni projekt i ishođena pravomoćna građ. dozvola (u potpunosti je podmiren trošak vodnog i komunalnog doprinosa). Plaćeni su priključci za vodu i struju te je plaćen i privremeni priključak za vodu za potrebe gradnje te je zatražen gradilišni priključak za struju.
Kuća je neto površine 127m2 i sastoji se od dvije roditeljske sobe, dvije dječje sobe za po dvoje djece, dvije kupaone, WC-a, kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, spremišta i velike terase.
Montažna gradnja je predviđena isključivo zbog minimalnog utroška energije na hlađenje i grijanje (A+ energetski razred), a kasnije slijede i beneficije tipa brže i jeftinije gradnje te veće otpornosti na potres. Umjesto standardne sabirne jame predviđena je ugradnja bio pročistača koji ne traži često čišćenje niti je zahtjevan za čišćenje a sve u cilju kako se ne bi inkomodirao vlasnik ili gosti ako se objekt upotrebljava u turističke svrhe.

BAZEN je dimenzija 5 x 8 x 1,5m

POMOĆNI OBJEKT je veličine 3 x 3m i u njemu je smještena strojarnica bazena te je namjena smještaja vrtne opreme, opreme terase i bazena.

Ovaj projekt je rađen u svrhu turističkog najma, međutim može se koristiti i kao nekretnina za stanovanje ili odmor.
Za sve navedeno postoje i ponude za izgradnju u obliku 'ključ u ruke' ili kao visoki roh bau koje mogu priložiti ozbiljnom kupcu.
Slijedeći korak novog vlasnika je prijava gradilišta i gradnja te uživanje u predsezoni 2024-te.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga