Marčana, Pavićini građevinsko zemljište 1,075 m², 2.5 km do mora

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 14.06.2024.
Oglas pregledan: 300 puta
Šifra oglasa: 5907340

Cijena:
95.600 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Marčana, Pavićini građevinsko zemljište 1,075 m², 2.5 km do mora
Istra, Pavićini na prodaju je građevinsko zemljište površine 1,075 m², smješteno u mirnom mjestu Pavićini, općina Marčana. Zemljište se nalazi 2,5 km od mora, pružajući idealnu lokaciju za izgradnju jedne ili dvije obiteljske kuće.

Teren je ravan, što ga čini vrlo pogodnim za gradnju. Struja i voda nalaze se u neposrednoj blizini zemljišta, olakšavajući infrastrukturne pripreme. Blizina svih potrebnih sadržaja čini ovu lokaciju još privlačnijom: trgovina je udaljena samo 600 metara, restoran 600 metara, a pizzeria 500 metara. Grad Pula udaljen je 22 km, omogućavajući jednostavan pristup većim urbanim centrima i svim dodatnim sadržajima koje oni nude.

O Pavićinima:
Pavićini je malo, mirno mjesto smješteno u općini Marčana. Poznato je po svojoj prekrasnoj prirodi i blizini mora, što ga čini idealnim mjestom za opuštajući život ili odmor. Mjesto nudi osnovne sadržaje, uključujući trgovine i ugostiteljske objekte, dok su veći gradovi kao što je Pula lako dostupni za sve dodatne potrebe. Pavićini su savršeno mjesto za one koji traže mir i tišinu, uz blizinu prirodnih ljepota i svih potrebnih sadržaja.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga