MASLENICA-Građ. zemlj. s projektom za zgradu-6 stanova,100 m od mora

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jasenice, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 6106893

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 1.632,00 m²

Opširnije o oglasu

Prodaje se građevinsko zemljište ukupne površine 1632 m2, na atraktivnoj lokaciji s panoramskim pogledom u blizini mora i centra mjesta Maslenica.
Zemljište je podijeljeno na 2 parcele, a na jednoj parceli je planirana gradnja luksuznog višestambenog objekta.
 
Kompletan glavni projekt obuhvaća izgradnju moderne zgrade na 4 etaže (PO+PR+1.kat+2.kat) sa ukupno 6 luksuznih stanova, te sa uređenom okućnicom zgrade na kojoj se nalaze parkirališna mjesta, sunčališta, terase i uređene zelene površine.
Stanovi će imati prostrane natkrivene terase sa prekrasnim pogledom na more i okolicu, visokokvalitetnu opremu i dizajn, te sređenu okućnicu zgrade sa parkiralištem.
 
Za ovaj ahitektonski projekt, predan je i zahtjev za građevinsku dozvolu za koju se uskoro očekuje izdavanje rješenja.
Ovo atraktivno zemljište sa projektom za višestambenu zgradu, je savršena investicija za turistički najam -> za goste koji traže mir i privatnost, kao i blizinu svih potrebnih sadržaja i prirodnih ljepota.
 
Slobodno nas kontaktirajte što prije i zatražite više informacija o ovom izvanrednom projektu!
 
LOKACIJA:
Ovaj objekt planiran je na zemljištu koje se nalazi na odličnoj poziciji, samo 100 m od mora i lokalnih plaža, a udaljenost do centra mjesta je cca. 400 m.
Maslenica je smještena pokraj Novigradskog mora, rijeke Zrmanje i nacionalnog parka Velebit, i lijepa je lokacija za idiličan život ili odmor u prekrasnom prirodnom ambijentu.
U samom centru mjesta Maslenica, nalaze se svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. Do grada Zadra udaljenost je 31 km, a do internacionalnog aerodroma Zadar /Zemunik ima 27 km.
 
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga