NOVI VINODOLSKI - Zemljište s projektom za luksuznu vilu 350

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novi Vinodolski, Primorsko-goranska

Telefon  097/691-0507, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 1048 puta
Šifra oglasa: 5937629

Cijena:
107.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 512,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

NOVI VINODOLSKI - Građevinsko zemljište s projektom za luksuznu vilu 350m od mora

Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište površine 512 m², smješteno u Novom Vinodolskom, samo 350 metara od mora. Ovo zemljište nudi prekrasan pogled na more i dolazi s idejnim projektom za izgradnju luksuzne vile.

Projekt predviđa modernu vilu visokih standarda, savršeno uklopljenu u mediteransko okruženje. Vila će imati prostrane terase s panoramskim pogledom na more, dizajnirane za uživanje u miru i privatnosti. Osim vile, na zemljištu je moguće izgraditi i stambenu zgradu s do šest stanova, što pruža dodatnu fleksibilnost i mogućnosti za investitore.

Zemljište je pravokutnog oblika, što omogućava optimalno iskorištavanje prostora za izgradnju. Lokacija zemljišta je idealna, blizu svih bitnih sadržaja kao što su trgovine, restorani i plaže, čime se osigurava udobnost i praktičnost života.

Osim ovog zemljišta, moguće je kupiti i isparcelirane površine predviđene za izgradnju ulica i infrastrukture, koje će grad Novi Vinodolski otkupljivati po tržišnoj cijeni, čime je zajamčen povrat određenih sredstava.

Zemljište je 1/1 i u vlasništvu, što osigurava transparentnost i jednostavnost u procesu kupoprodaje. Ovo zemljište predstavlja izvrsnu investicijsku priliku za one koji žele izgraditi luksuznu nekretninu ili stambenu zgradu na atraktivnoj lokaciji blizu mora, s potencijalom za brz povrat ulaganja.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije i dogovor oko razgledavanja zemljišta. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog izuzetnog zemljišta u Novom Vinodolskom!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31878

DUX Rijeka
Mob: +385 97 6910 507
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga