ODRŽAVANA POLJOPRIVREDNA PARCELA SA MASLINAMA I VOĆKAMA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ližnjan, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 27.07.2024.
Oglas pregledan: 620 puta
Šifra oglasa: 5948258

Cijena:
200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 3,60 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na jugoistočnom dijelu Istarskog poluotoka smještena je sve atraktivnija OpćinaLižnjan. Ližnjan je kao što je vidljivo zbog svoje predivne geografske orijentacije, blizine grada Pule, zračne luke i sa velikim brojem ulaganjan u proteklim godinama u infrastrukturu, sadržaje i priobalje postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Istri.

Upravo nedaleko samog Ližnjana prodajemo poljoprivredno zemljište od 3595 m2. Lijepa i održavana poljoprivredna parcela nalazi se u predivnom okruženju i sa odličnim pristupom.

Parcela je ravna, predio idiličan a zemlja kvalitetna te se na parceli nalazi 80 stabla plodnih maslina, 9 stabala smokava, stabla breskvi, šljiva, trešanja, šipka, dunje, aronije, grmova lavande i ružmarina.

Na parceli se također nalazi vlastiti bunar koji je u funkciji i koristi se za navodnjavanje te priključak struje. Parcela je ograđena suhodizodom, zelenom živicom i ružmarin ogradom ima pristupi put sa dvije strane.

Ovo poljoprivredno zemljište nudi svojim budućim vlasnicima jednostavan pristup zemljištu,vlastito navodnjavanje i struju te već postojeće masline i voćke, i dobrim godišnjim prinosom čini investiciju isplativom

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga