OTOK KRK, okolica Šila - Građevinsko zemljište s pogledom na

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šilo, Dobrinj, Primorsko-goranska

Telefon  091/480-8808, 051/518-174

Oglas je aktivan od 16.08.2024.
Oglas pregledan: 398 puta
Šifra oglasa: 6063894

Cijena:
315.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 3.609,00 m²

Opširnije o oglasu

OTOK KRK, okolica Šila - Građevinsko zemljište s pogledom na more
Prodaje se građevinsko zemljište s idejnim projektom. Odlična pozicija, pristup asfaltiranom cestom, blizina sve infrastrukture. Zemljište je predviđeno za gradnju tri kuće, od kojih bi jedna imala veću okućnicu, te obuhvaća pristupni put do njih. Svaka od kuća imala bi pogled na more. Postoji mogućnost kupovine i manje parcele za gradnju jedne kuće.

Na istočnoj strani otoka Krka smještena je općina Dobrinj s istoimenim središtem. Dobrinj se nalazi ne brežuljku visokom oko 200 metara i jedan je od srednjovjekovnih kaštela koji su u prošlosti bili središta pismenosti.
Dobrinjština je stoljećima bila izrazito poljoprivredni kraj. Bilo je zastupljeno i stočarstvo te maslinarstvo kao i iskorištavanje šumskog bogatstva. Mjesto je poznato i po živopisnoj narodnoj nošnji, folklornim manifestacijama, školi sopela ( krčki puhački instrument ) te tradicionalnoj domaćoj kuhinji. U ovom otočnom središtu prevladavaju autohtone kamene kuće i uske kamene ulice koje odišu prošlim vremenima.
Nedaleko Dobrinja nalazi se špilja Biserujka koja oduševljava svojom ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. To je jedina špilja na otoku, od njih više od 50, uređena za prijam posjetitelja. Prema legendi, špilja je ime Biserujka (biser) dobila prema blagu koje je u njoj pronađeno, a pripadalo je lokalnim gusarima.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 23459

DUX Nekretnine
Mob: +385 91 480 8808
Tel: +385 51 518 174
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga