POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE 4500m2

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Valtura, Ližnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1540 puta
Šifra oglasa: 5796595

Cijena:
25.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 4,50 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

U općini Ližnjan nalazi se naselje Valtura, smješteno je u jugoistočnoj Istri, 6 km sjeveroistočno od Pule. Istočno od Valture nalazi se duboka uvala Budva, udaljena od mjesta samo 1 km zračne linije, cestom 2,5 km.
U Budavi se nalazi marikultura Porto Budva, a uvala je zbog svoje veličine vrlo zaštićena od većine vjetrova te služi kao lučica lokalnom stanovništvu.

Upravo u Valturi nalazi se ovo poljoprivredno zemljište površine 4500m2 udaljeno 4km od mora i 2km od centra kvadratnog je oblika i predstavlja prilično značajnu parcelu koja može biti korisna za različite vrste poljoprivredne proizvodnje ili drugih aktivnosti vezanih za ruralni život. Okružena prostranim poljima i zelenim pejzažima. Parcela je ravna, što olakšava njenu upotrebu i obradu.Može biti idealna za različite vrste poljoprivredne proizvodnje. S obzirom na njenu veličinu, može se koristiti za uzgoj raznih usjeva poput žitarica, povrća, voća ili biljaka za ishranu stoke. Takođe, može se koristiti i za voćnjak ili vinograd, što bi omogućilo proizvodnju voća ili vina lokalnog porjekla. Parcela je pristupačna putem lokalnih puteva, što olakšava transport.

Ukupno, poljoprivredno zemljište površine 4500m2 predstavlja dragocjeni resurs koji nudi različite mogućnosti za profitabilnu i održivu poljoprivrednu aktivnost ili druge ruralne inicijative.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga