PREKRASNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE 150 METARA OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 2343 puta
Šifra oglasa: 5796566

Cijena:
92.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 1,07 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Vodnjan je smještena na južnom djelu Istarskog poluotoka okruženo maslinicima i zelenim površinama. To mirno obiteljsko mjesto koje pruža ugodan, relaksirajući ambijentdatira još iz prapovijesnog razdoblja, a za vrijeme Rimljana, bila je centar Pulskogkolonijalnog agera gdje su se ukrštavale rimske ceste, upravo ta jedna cesta vodi do naselja Peroj malog obiteljskog mjesta uz samu obalu Jadranskog mora.

U Peroju nalazi se i ovo prekrasno poljoprivredno zemljište 1071 m2 udaljeno samo 150m od mora te 500m od centra. Kvadratnog je oblika i ravne reljefne površine, okruženo preljepim zelenim travnjacima i maslinicima te na nekim dijelovima ima pogled na more. Zbog ravne reljefne površine lakše bi se mogli baviti ratarstvom i povrtlarstvom. Zemljište je u blizini urbanizaciske zone te time bliže urbanizaciji i potrebnim priključcima kao što su struja,voda i slično.

Ova nekretnina zbog svoje lokacije, površine,oblika prekrasne prirode te blizine plaže i centra može biti vaše carstvo ratarstva i povrtlarstva ili odličnog mjesta za obiteljski odmor u prirodi blizu plaže.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga