PRILIKA ZA INVESTICIJU - GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 5796571

Cijena:
2.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 15,46 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. Na samom jugozapadu Istarskog poluotoka viza vi otočja Brijuni na veoma atraktivnoj lokaciji na samoj obali u sklopu grada Vodnjana smješteno je naselje Barbariga, koje predstavlja jedinstvenu lokaciju za ljubitelje prirodnih lijepota, mira, sporta i rekreacije, te iz godine u godinu poboljšavajući svoju infrastrukturu i ponudu pobuđuje sve veći interes domicilnog i stranog stanovništva.

Upravo u traženom dijelu Barbarige nalazi se ovo izuzetno prostrano građevinsko zemljište sa pogledom na more. Zemljište posjeduje asfaltirani pristupni put koji se prostire duž cijele čestice što olakšava mogućnost buduće gradnje. Svi neophodni priključci nalaze se odmah do zemljišta. Obzirom na veličinu čestice koja je površine 15 458 m2budući investitor može graditi različite komplekse objekata na parceli. Zemljište se nalazi na samo 600 metara do prvih plaža.

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za investiciju zbog svoje velike površine, odlične lokacije i pogleda pruža veliku mogućnost budućem kupcu uživanja u istom u smislu gradnje kompleksa različitih objekata, mogućnost parcelacije, a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, ili nekom drugom djelatnošću te brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga