Prilika za izgradnju: Moderna obiteljska kuća u podsljemenskoj zoni

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 17.07.2024.
Oglas pregledan: 738 puta
Šifra oglasa: 5939308

Cijena:
148.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 505,00 m²
Dozvole: vlasnički list, građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se parcela s građevinskom dozvolom za izgradnju moderne kuće u zagrebačkom podsljemenskom naselju Gračani. Ova lijepa građevinska parcela, površine 505 m2, pruža jedinstvenu priliku za izgradnju prostrane obiteljske kuće površine 278 m2.
 
Parcela se nalazi na idiličnoj lokaciji s prekrasnim pogledom, u ulici bez buke, s blagim padom terena i odličnom geomehanikom tla. Sva potrebna infrastruktura (struja, voda, plin, kanalizacija, optika) dostupna je neposredno uz parcelu.
 
Detalji objekta:

Podrum (55.91 m2): Garaža, vinski podrum, tehnički prostor i stubište.


Prizemlje (104.76 m2): Prostrani dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja, kupaonica, radna soba, ostava, garderoba, i velika vrtna terasa.


Kat (81.33 m2): Master soba s privatnom garderobom i kupaonicom, dvije dodatne spavaće sobe, zajednička terasa i dodatna kupaonica.

 
Lokacija i pristupačnost:

Autobusna stanica: 400 m


Vrtić i osnovna škola: 600 m


Trgovački centar Meridijana 16: 1400 m

 
Ovo je odlična prilika za obitelji koje traže prostranstvo, privatnost i udobnost, s četiri spavaće sobe i dodatnim prostorima za opuštanje i druženje. Ulica je mirna s minimalnim prometom, što ovu lokaciju čini idealnom za obiteljski život uz sve pogodnosti blizine urbanog centra.
 
Ne propustite priliku za izgradnju doma iz snova na mirnoj i zelenoj lokaciji u Zagrebu! Za više informacija i organizaciju razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga