PROSTRANO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Juršići, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1402 puta
Šifra oglasa: 5796831

Cijena:
102.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 966,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom.

Upravo u Istri odnosno u neposrednoj blizini grada Vodnjana u mirnom naselju na odličnoj lokaciji smješteno je ovo građevinsko zemljište površine 966 m2. Zemljište je pravokutnog oblika, nalazi se na kraju jednog manjeg puteljka gdje nema daljnjeg prometa, urednog je pristupnog puta za ishodovanje građevinske dozvole. Infrastruktura se nalazi na samom ulazu u česticu, te je zemljište veoma ravne površine i odlične geografske orijentacije tako da je jako osvijetljeno tokom cijelog dana. Zemljište se također nalazi na jako mirnoj lokaciji, a opet blizu svih popratnih sadržaja od trgovine, kafića, restorana, šetnice, šumice, parka i tako dalje.

Navedeno zemljište s obzirom na lokaciju, površinu i cijenu predstvalja veoma zanimljivu investiciju budućem kupcu u svezi gradnje objekta i uživanja u istom u smislu obiteljskog života, a isto tako i gradnje objekta za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga