PROSTRANO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1258 puta
Šifra oglasa: 5796844

Cijena:
144.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 3,97 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na brežuljku iznad Rapca smjestio se je srednjevjekovni Labin čije se staro ime Albona prvi put spominje 285. poslije Krista. Rodni grad Matije Vlačića, reformatora i suradnika Martina Luthera, danas je kulturno i administrativno središte. Rijetko gdje se tako šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima i dahom mladosti koja se tu okuplja, posebno uvečer, u brojnim kafićima. Mjesto današnjeg slikovitog gradića Labina, smještenog na brdašcu visokom 320 metara, udaljenog svega oko 3 kilometra od mora, bilo je, prema svemu sudeći, nastanjeno još 2000 godina prije Krista.

Na samo nekoliko kilometara udaljenosti od Labina u jednom malom mjestu na mirnoj lokacij smješteno je ovo građevinsko zemljišteukupne površine 3966 m2.Zemljište je očišćeno i ravno, a sva potrebna infrastruktura se nalazi u blizini.


Uredan pristupni put
Udaljenost od mora 9 km
Udaljenost od Labina 4 km
Mirna lokacija


Navedeno zemljište zbog okruženosti prirodom i prostranosti, predstavlja veoma zanimljivu, atraktivnu i jedinstvenu nekretninu, te nudi pregršt mogućnosti budućem kupcu u smislu gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i veoma brzom povratku investicije ili gradnje objekta za ugodan obiteljski i svakodnevni život.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga