TROGIR - Poljoprivredno zemljište s maslinicima

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trogir, Splitsko-dalmatinska

Telefon  098/979-1602, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 21.03.2024.
Oglas pregledan: 1508 puta
Šifra oglasa: 5797509

Cijena:
70.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 800,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

TROGIR - Poljoprivredno zemljište s maslinicima

Ponosno predstavljamo jedinstvenu priliku za investiciju - poljoprivredno zemljište s 25 stabala maslina smješteno uz građevinsku zonu u prekrasnom Trogiru.
Ovo poljoprivredno zemljište predstavlja izvanrednu priliku za sve investitore koji traže potencijalnu vrijednost rasta. S obzirom na svoju blizinu morskoj obali i građevinskoj zoni, postoji velika mogućnost da će se u nadolazećoj prostornoj izmjeri pretvoriti u građevinsko zemljište, što bi moglo donijeti značajnu vrijednost i povrat ulaganja. Zemljište je pozicionirano u samoj blizini Trogirske ceste i svega je 1 km udaljeno od morske obale. Sva infrastruktura je u blizini zemljišta.

Trogir je grad bogate povijesti, kulture i ljepote smješten na obali Jadranskog mora. Poznat po svojoj dobro očuvanoj staroj jezgri, koja je pod zaštitom UNESCO-a, Trogir oduševljava svoje posjetitelje brojnim povijesnim znamenitostima poput katedrale sv. Lovre, Kule Kamerlengo i brojnih crkvi i palača.

Osim bogate kulturne baštine, Trogir nudi i prekrasne plaže, kristalno čisto more te raznovrsne mogućnosti za rekreaciju i zabavu. Lokalna gastronomska scena obiluje svježim morskim plodovima i tradicionalnim dalmatinskim jelima, što čini Trogir nezaobilaznom destinacijom za ljubitelje gastronomije.

Sada je vrijeme da iskoristite ovu jedinstvenu priliku za ulaganje u budućnost. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovom prekrasnom poljoprivrednom zemljištu u Trogiru i rezervirali svoj obilazak!

Otkrijte ljepote Trogira i uložite u svoju budućnost već danas!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja



ID KOD AGENCIJE: 28840

Dux Zadar
Mob: +385 98 979 1602
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga