VELIKA POLJOPRIVREDNA PARCELA SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Nerezine, Mali Lošinj, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 07.06.2024.
Oglas pregledan: 542 puta
Šifra oglasa: 5898464

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 75,48 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Nerezine su treće mjesto po veličini na otoku Lošinju. Smještene su na sjeveru otoka, na idealnoj poziciji ukoliko želite svoj odmor upotpuniti čestim kratkim izletima na kupanje, večeru ili noćni izlazak u Mali Lošinj i na obližnji otok Cres, ali većinu svog odmora ipak želite provesti u mirnom, manjemmjestu. Cijele se Nerezine široko prostiru podno Osoršćice, drugog po redu najvećeg jadranskog otočnog brda, na čiji vrhna588 m nadmorske visine vodi trekkerima omiljena označena planinarska staza i otočka planinarska transverzala.Ljubitelji šetnje uz more pakovdjemogu uživati uvrlo dugačkoj obalnoj šetnici.

Upravo u Nerezinama prodajemo veliku poljoprivrednu parcelu od 75 480 m2. Cijela parcela orijenitirana je prema moru sa laganim padom. Uz samo zemljište prolazi alsfaltirani put te su voda i struja na samoj parceli.

Udaljenost od plaža je na 1400 m a do grada Osora je 2500 m.

Ova poljoprivredna parcela idelalna je za obavljanje Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva te sukladno s time i izgradnju objekta za potrebe prijavljenog obiteljskog poljoprivrednog gospodarsta i pružanje ugostiteljskih i turističkih usluga u domaćinstvu.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga