VELIKO ZEMLJIŠTE TURISTIČKE NAMJENE NA SAMO 95 METARA OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ližnjan, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 25.03.2024.
Oglas pregledan: 2507 puta
Šifra oglasa: 5802973

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 3,17 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Ližnjan je slikovito ribarsko selo smješteno na malom poluotoku na jugu Istre. Okruženo čistim modrim morem i s prekrasnim pogledom na Kvarnerske otoke, ovo mjesto odiše ljepotom prirode. Svojim 28 km prekrasnih i netaknutih stjenovitih plaža, Ližnjan pruža idealno okruženje za ljubitelje prirode i mira. Podmorje u okolici obiluje raznolikim morskim životom te skriva zanimljive lokacije poput potopljenih brodova, među kojima se ističe talijanska krstarica "Cesare Rossarol", koja privlači brojne ronioce. Ovaj skroviti kutak nudi nezaboravno iskustvo netaknute prirode, čistog mora i razvedene obale te pruža jedinstven doživljaj svakom posjetitelju.

Upravo u neposrednoj blizini uvale Kuje u Ližnjanu smješteno je ovo prekrasno zemljište turističke namjene ukupne površine 3174 m2. Dimenzije parcele su 135x24 metara.Na parceli je trenutno velika količina niskog raslinja koje je potrebno ukloniti kako bi se očistila i pripremila za daljnje aktivnosti. Zemljište je udaljeno od mora samo 95 metara a od centra Ližnjana1500 metara i svih ostalih popratnih sadržaja.

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu boravljenja u prirodi sa svojim najmilijima, ili za bavljenje turističkom djelatnošću pošto je zemljište turističke namjene.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga