ZEMLJIŠTE SA GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM 200 m DO MORA I SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 12.06.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5903562

Cijena:
795.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 860,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja i ljudi koji se odlučuju za cijelogodišnje stanovanje u Općini Fažana, a isto tako je veoma pogodno za investicije sa veoma kratkim vremenskim povratom.

Upravo Fažani na svega 200 metara do mora na nezamjenjivoj lokaciji sa predivnim pogledom na more smjestilo se ovo prostrano građevisko zemljšte površine 860 m2. Zemljište je pravokutnog oblika, posjeduje sa dvije strane pristupni put, uredan i asfaltiran. Ishodovana je građevinska dozvola za građenje slobodnostojeće građevine stambene namjene sa jednom stambenom jedinicom i bazenom koja bi se prostirala na dvije etaže. U prizemlju bi se nalazili ulazni trijem i stepenište, ulaz, kupaona, hodni, spremište, spavaća soba, blagovaona, kuhinja i dnevni boravak ukupne neto površine 100 m2 i nešto manje kvadrature bi se prostirala galerija iznad 85 m2.

Navedena nekretnina zbog svoje nezamjenjive lokacije, površine i oblika te građevinske dozvole koja omogućava gradnju odmah, predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost gradnje objekta za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili gradnje objekta za uživanje u istom za ugodan obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga