Ovaj oglas je istekao!

Zemljište turističke namjene, uz more, investicija, otok Pag, 15.000m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pag, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 45 puta
Šifra oglasa: 5891995

Cijena:
1.000.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Zemljište turističke namjene, uz more, investicija, otok Pag, 15.000m2
Građevinsko zemljište, turističke namjene (T2), prvi red do mora nalazi se u mjestu Košljun (zapadna obala otoka) na otoku Pagu

S parcele se proteže otvoreni pogled na more i otoke, a prilazi se s asfaltirane ceste. Priključak vode je udaljen oko 1.500 m od parcele, a struja oko 800 m od parcele.
Zemljište je investicijska prilika zbog svog položaja i namjene. Mogućnost prenamjene u T3 zonu (kampovi i autokampovi sa pratećim građevinama) kojih nema na top području a bile bi iznimno poželjne za buduće korisnike zbog lokacije, tirkiznog boja mora i pristupu moru.
Do grada Paga je 9 km, Povljana 5 km, do Novalje i ulaza na autocestu A1 (Zagreb – Split – Dubrovnik) 30 minuta lagane vožnje autom.
Na otoku Pagu nalaze se brojne pješčane i šljunčane plaže, skrivene uvale. Prepoznatljivost među mladima osigurava svjetska poznata party plaža Zrće, festivali i noćni život.
Otočka cesta s koje se puža predivni pogled na more i krajolik cijelom svojom dužinom privlači brojne bicikliste ali i automobilsku industriju za snimanje reklama. Brojni vidikovci i nevjerojatan pogled na Velebit
Otok je poznat po Paškoj janjetini i Paškom siru koji svake godine privlači sve više i više gostiju i ljubitelja gastronomskih delicija.
U zonama (T2 – turistička naselja) mogu se graditi smještajne građevine vrste turističko naselje iz skupine hoteli u skladu s Pravilnikom o razvrstavanju, kategorizaciji i posebnim standardima ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli Ministarstva turizma, vrsta turističko naselje, te prateće građevine (ugostiteljske, sportsko-rekreacijske, trgovačke, zabavne i sl.)