Zemljište Veljun Primorski (Senj) 380m2 s izrađenim idejnim projektom

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veljun Primorski, Senj, Ličko-senjska

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 05.12.2023.
Oglas pregledan: 2675 puta
Šifra oglasa: 5553532

Cijena:
50.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 380,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Ponosno predstavljamo jedinstvenu priliku za kupnju građevinskog zemljišta koje pruža potpuni bijeg od gradske vreve i stresa. Ovdje su ključne značajke koje čine ovo zemljište posebnim:
Lokacija: Zemljište se nalazi svega 16 km od prekrasnog grada Senja i isto toliko udaljeno od izlaza s autoputa Žuta Lokva. Savršeno povezano, ali dovoljno daleko za potpuni mir.
Veličina: Zemljište ima 380 m2, pružajući dovoljno prostora za izgradnju vašeg vlastitog doma, ali i vrta ili drugih sadržaja koje imate na umu.
Infrastruktura: Iako trenutno nema vodovoda i odvodnje na samom zemljištu, telefon i struja već su dostupni odmah uz česticu, što olakšava početak izgradnje.
Opuštanje i tišina: Nedostatak signala na ovom području pridonosi potpunoj izolaciji od urbanog života, omogućavajući vam potpuni mir i opuštanje bez ometanja mobilnih uređaja.
Promet: Zemljište je smješteno izvan prometnih ruta, s jednom cestom koja vodi do njega. U cijelom danu čuje se tek nekoliko automobila, pružajući vam privatnost i osjećaj mira.
Klima: Uživajte u ugodnoj klimi gdje temperature u najtoplijim danima ljeta ne prelaze 29 stupnjeva, pružajući vam ugodan boravak tijekom cijele godine.
Blizina mora: U svega 15 minuta možete stići do obale i uživati u ljepotama Jadranskog mora, dok noći ostaju ugodne za miran san.
Pogled na vjetrenjače: Sa zemljišta se pruža prekrasan pogled na vjetrenjače, stvarajući slikovitu kulisu koju možete uživati svakog dana.
Izrađen je idejni projekt za obiteljsku kuću s bazenom, za koju su ishodovani posebni uvjeti gradnje, a započeta je i izrada glavnog projekta. Prodavatelj se obvezuje ishodovati građevinsku dozvolu za gradnju, te izmjeniti projekt sukladno željama i potrebama kupca.
Ova prilika je savršena za one koji traže spoj udobnosti modernog života s prirodnim ljepotama i mirnom atmosferom. Nemojte propustiti priliku da izgradite svoj raj na zemlji. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovom posebnom zemljištu i rezervirali svoje mjesto za budući dom.
Svim svojim klijentima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje u ishođenju kredita.
 
\"LIBELIN ŠTREBERAJ\"
Želite znati više o tajnama tržišta nekretnina? Zanima vas koliko iznosi kapara, ili kako kupiti nekretninu putem kredita i slične teme?Otkrijte sve to i još mnogo više u \"LIBELINOM ŠTREBERAJU\".Kliknite na link i započnite svoje istraživanje: Libelin štreberaj
Za sve dodatne informacije obratite mi se s punim povjerenjem!
Želimir HorvatAgent posredovanja u prometu nekretnina+385 91 37 37 [email protected] 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga