Bose S1 pro plus with wireless transmiters

ivicasimunic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vrbani, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  099/753-2838

Oglas je aktivan od 09.10.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 6136722

Cijena:
1.100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Rabljeno

Opširnije o oglasu

Dizajniran za glazbenike, DJ-e, izvođače i ljubitelje glazbe, S1 Pro+ pruža iznimnu reprodukciju zvuka i visokokvalitetni zvuk, bez obzira gdje se nalazite. Sa snažnim pojačalom i naprednim zvučnim sustavom, ovaj zvučnik proizvodi bogat, čist i uravnotežen zvuk koji će oduševiti slušatelje i izvođače. Uz izvanredne performanse zvuka, S1 Pro+ ima i ugrađenu bateriju koja vam omogućuje bežičnu reprodukciju glazbe gdje god se nalazili. Uz dovoljno dugo trajanje baterije, moći ćete uživati ​​u glazbi bez brige o utičnicama ili kabelima.
Ovaj prijenosni zvučnik dizajniran je imajući na umu jednostavnu upotrebu i mobilnost. Možete ga lako nositi, postaviti i prilagoditi svojim potrebama. Bilo da organizirate zabavu na otvorenom, nastupate na pozornici ili jednostavno uživate u glazbi kod kuće ili u pokretu, S1 Pro+ omogućit će vam da svoj zvuk podignete na višu razinu.
S1 Pro+ zvučnik s crnom baterijom je pouzdan suputnik u svakoj prilici koji će vas impresionirati svojom izvedbom, jednostavnošću korištenja i iznimnom kvalitetom zvuka. Neka ovaj zvučnik oživi vašu glazbu i stvori nezaboravno zvučno iskustvo bilo gdje i bilo kada.
Bose S1 Pro+ odašiljač,mikrofon/linija, crna
Ostavite kabele u kutiji i olakšajte postavljanje bežičnim RF odašiljačem. Uživajte u slobodi bežičnog izvođenja i usredotočite se na svoju glazbu bez gnjavaže s kabelima. Sustav će osigurati da se vaša dodatna oprema jednostavno i brzo poveže, omogućujući vam da se **usredotočite na svoju kreaciju i izvedbu.
Odašiljač radi na frekvenciji od 2,4 GHz što osigurava stabilnu i pouzdanu bežičnu vezu do udaljenosti od 9 m. Uz ovu impresivnu udaljenost, možete se slobodno kretati po pozornici ili studiju zadržavajući potpunu kontrolu nad svojom glazbom.
Bose S1 Pro+ odašiljač, bežični, instrumentalni, crna
Zaboravite komplicirane kabele i jednostavno spojite ovaj inovativni odašiljač na svoju gitaru, klavijaturu ili drugu glazbenu opremu pomoću 1/4" priključka. Zahvaljujući našem naprednom PA S1 Pro+ bežičnom sustavu, vaš će pribor biti povezan brzo i jednostavno.
Odašiljač radi na frekvenciji od 2,4 GHz što osigurava stabilnu i pouzdanu bežičnu vezu do udaljenosti od 9 m. Uz ovu impresivnu udaljenost, možete se slobodno kretati po pozornici ili studiju zadržavajući potpunu kontrolu nad svojom glazbom.
Malo korišten, stanje 10/10.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga